Fruktbudet i Norden ABFruktbudet har levererat frukt till arbetsplatser i snart 30 år. Varje vecka packar vi ca 17.000 fruktkorgar som sedan levereras (klimatkompenserat) till våra kunder. Olika blandningar, olika storlekar, olika förutsättningar och alltid till kunder med ett varmt mottagande.

Frukt på jobbet är omtanke om personalen, det främjar hälsan och det höjer prestationen. Fruktkorgen sänder signaler om en hälsosam arbetsplats där man månad om personalen. Det är också ett billigt och enkelt sätt att skapa trivsel och stämning. Med andra ord – frukt skapar förutsättningar för en välmående arbetsplats – och det är något vi verkligen vill hjälpa till med.

Vi har dessutom mer än frukt att erbjuda. Låt oss sköta er företagsfrukost genom ett abonnemang på vårt Frukostpaket. Håll reda på årets högtider och fira dessa och enkelt och bekvämt med ett abonnemang på vårt Högtidspaket. Lyft era möten till nya nivåer med våra snygga konferensfat med lättäten frukt. Vi hjälper också gärna till med mjölken till kaffet, med mineralvatten, nötter, grönsaker m.m.

Vill du få bästa fruktupplevelse i snyggast förpackning – då beställer du någon av våra fruktkylar för att hålla frukten snygg presenterad och dessutom kall och krispig.

Vi är en rikstäckande leverantör med produktionsbaser i Storstockholm, Göteborg och Skåne. Vi levererar även till hela Danmark.


Välkommen till oss!

Fruktbudet

Founding Year
1986
Employees
-
Annual Revenue
-
Postal Code
Domain Status

Technologies:

Sendgrid
Email Delivery
Outlook
Email Providers
Mobile Friendly
Other
Hotjar
Analytics and Tracking
Google Tag Manager
Tag Management
Google Font API
Fonts
Google Analytics
Analytics and Tracking
Facebook Widget
Widgets
Facebook Login (Connect)
Social Login
Facebook Custom Audiences
Retargeting
Bootstrap Framework
CSS and JavaScript Libraries