Framtidskompassen ABVi tar drömmar på allvar!


Att arbeta med att utveckla barn och ungdomar är att arbeta med framtiden och framtiden finns här hos oss!
Framtidskompassen driver två skolor som finns i Vellinge och V Ingelstad och ligger i de östra delarna av Vellinge kommun. Båda skolorna har cirka 400 elever från förskoleklass till skolår 9. Framtidskompassen i V Inglelstad driver också två förskolor - en i Västra Ingelstad, Månstorps förskola, och en i Arrie, Arrie förskola.


Framtidskompassen vill arbeta för att ge alla barn och ungdomar goda kunskaper och färdigheter så att de är väl rustade inför framtiden. Alla barn och ungdomar har framtidsdrömmar. Vi vill utveckla deras kvalitéer och talanger så att de kan bygga sig den framtid de önskar. Alla barn och ungdomar vill lyckas och vi ska ge dem rätt förutsättningar! Vårt mål är att kunna ge dem verktyg för det i en kreativ, glädjefylld och stimulerande miljö.


Vårt förhållningssätt
Bli ditt bästa jag
Hos oss ska varje individ växa och utvecklas för att uppnå sin egen potential. Inga orealistiska förväntningar men man ska bli det man har förutsättningar att bli.

Vi är varandras arbetsmiljö
Enkel filosofi – var och en har ett ansvar för hur han eller hon bemöter andra. Genom sitt sätt att agera påverkar man hur andra agerar och därmed hur vår skola fungerar.

Från ord till handling
Det är oftast lättare att säga en sak än att göra den. I vår skola ska ord och handling följas åt.

Ny dag - ny möjlighet
Våra elever får alltid en ny chans. Det är här och nu och framåt som gäller. Vi skapar förutsättningar för att eleven ska lyckas. Vår inställning och vårt bemötande präglas av detta synsätt.

Founding Year
Employees
-
Annual Revenue
-
Postal Code
Domain Status

Technologies:

WordPress.org
CMS
Nginx
Load Balancers
Mobile Friendly
Other
Microsoft Office 365
Other
Google Font API
Fonts
Google Apps
Other
Gmail
Email Providers