Fondată în 1990, Farmexim este prima companie de import și distribuție de medicamente și produse farmaceutice din România. Cu o bogată istorie într-o piață care și-a schimbat configurația de nenumărate ori de-a lungul vremii, Farmexim a rămas o constantă nu numai în domeniul farmaceutic, ci în întreg peisajul economic românesc, ca un grup de companii cu notorietate:
• FARMEXIM S.A. – import și distribuție produse farmaceutice, cu acoperire națională prin centrul logistic central de la București și cele 10 puncte de lucru din principalele orașe ale țării, atent alese, astfel încât serviciile să poată fi disponibile, în condiții optime de timp, pentru clienți de pe întreg teritoriul României: Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brașov, Constanța, Galați, Iași, Ploiești și Craiova;
• HELP NET FARMA S.A. – lanț propriu de farmacii, cu peste 400 de unități la nivel național.
Din iulie 2018, grupul Farmexim este parte a grupului PHOENIX, comerciant de produse farmaceutice, cu sediul în Mannheim, lider în Europa.
Desfășurându-și activitatea în 27 de țări, inclusiv în România, grupul PHOENIX are o acoperire geografică unică la nivel european și joacă un rol important în sectorul medical, prin cei peste 39.000 de angajați ai săi.
În domeniul distribuției de produse farmaceutice, grupul PHOENIX este prezent în 27 de țări, prin intermediul a 161 de centre de distribuție, și furnizează medicamente și produse specifice farmaciilor și instituțiilor medicale. Cu cele peste 13.500 de farmacii independente membre, PHOENIX Pharmacy Partnership constituie umbrela pentru rețeaua europeană sub care se desfășoară 13 programe de cooperare și parteneriat adresat farmaciilor în 16 țări, iar Pharma Services oferă servicii de-a lungul întregului lanț de aprovizionare din industria farmaceutică.
De asemenea, grupul PHOENIX operează 2.700 de farmacii proprii în 14 țări, cu 19.000 de angajați, fiind cel mai mare operator de farmacii din Europa.
Founding Year
1990
Employees
285
Annual Revenue
-
Postal Code
Domain Status

Technologies:

Ubuntu
Load Balancers
Nginx
Load Balancers
Mobile Friendly
Other
Microsoft Office 365
Other
Bootstrap Framework
CSS and JavaScript Libraries