Doen MarktonderzoekDé organisatie die u van marktgerelateerde informatie kan voorzien op basis van feiten, middels de meest vooraanstaande analysemethoden in het veld.

Waarom marktonderzoek?

Tegenwoordig komt bij veel organisaties het besef dat begrip van klanten, partners, werknemers en concurrenten/concurrentiepositie van groot belang is. Conform de ontwikkelingen in het marketingveld worden producten, diensten en strategieën niet langer gedachteloos doorgedrukt en gelanceerd, maar erkennen organisaties het nut van specifieke en precieze informatie om tot optimaal handelen te komen. Marktonderzoek is een essentieel en elementair onderdeel in het proces van het verkrijgen van die informatie.

Onderzoek voor mijn organisatie

Elk type onderzoek kan in samenspraak met de klant naar wens worden ingericht, zodat de klant ook daadwerkelijk de informatie krijgt waar hij of zij naar op zoek is. Daarnaast is het mogelijk in samenwerking met de klant een dienst te verlenen, waarbij op een constante basis klant- en/of werknemersinzichten kunnen worden verschaft. Voordeel hiervan is dat een organisatie constant op een periodieke basis informatie krijgt; informatie die direct inzichten geeft in de uitwerking van het gevoerde beleid en/of de managementinterventies.
Industry
Founding Year
Employees
-
Annual Revenue
-
Location
Postal Code
Domain Status