Dansk FødevareakademiDansk Fødevareakademi henvender sig til fødevarevirksomheder i hele region Syddanmark for, gennem kompetenceløft at bidrage til at fødevarebranchen når sit fulde vækstpotentiale. Relevante finansieringsmuligheder bringes i spil, så fødevarevirksomhederne får mest mulig kompetenceløft for færrest midler. Det betyder konkret, at vi vil hjælpe virksomheder med at komme fra A til B med deres vækstplaner, gennem kompetenceløft af eksisterende medarbejdere, også ledelsen. Vi er en uvildig vejleder omkring efteruddannelse på alle niveauer og faglige områder. Vækstrettet Kompetenceudvikling er en af de finansieringsmuligheder vi har mulighed for at bringe i spil.

Finansiering gennem Vækstrettet Kompetenceudvikling kan søges af vækstambitiøse SMV'ere, hvis virksomheden indgår i værdikæden omkring fødevarebranchen. Det primære fokus er at den deltagende virksomhed er en del af fødevarebranchen eller er underleverandør til fødevarebranchen. Eksempler kan være virksomheder der arbejder med fødevareforarbejdning, -innovation, -produktion, -teknologi, -sikkerhed, -proces, produktudvikling, organisationsudvikling, salgs- og serviceleddet, emballage, logistik, detailhandel, hotel- og restauration, sensorik o.a. lignende. Virksomheder inden for fiskeri og akvakultur samt primærproduktion af landbrugsprodukter kan ikke modtage finansiering gennem Vækstrettet Kompetenceudvikling, men vi formidler gerne efteruddannelse og alternative finansieringsløsninger til jer.

Væksthus Syddanmark arbejder i programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling sammen med Dansk Fødevareakademi, Odense Robotics og Fyns Maritime Klynge. Programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling løber i perioden 2018 - 2021 og er støttet af Den Europæiske Socialfond og Syddansk Vækstforum. Dansk Fødevareakademi er støttet af Vejen Kommune, som en del af deres satsning om at være centrum for fødevareproduktion i Danmark.

For mere info kontakt
Chalotte Tryk på mobil: 51832404 eller mail: ct@udviklingvejen.dk

Founding Year
2018
Employees
4
Annual Revenue
-

Technologies:

reCAPTCHA
Captcha
Mobile Friendly
Other
Google Tag Manager
Tag Management
ASP.NET
Frameworks and Programming Languages